Kategórie

Ochrana osobných údajov a Cookies

1. Všeobecné ustanovenia
Všeobecne
Zodpovednou autoritou na spracovanie vašich osobných údajov je
Infinia Systems s.r.o., so sídlom Tomašovská 43, 979 01 Rimavská Sobota, IČO: 47 768 835, zapísaná v OR vedenom Okresným súdom Banská Bystrica, Oddiel: Sro, Vložka č.: 26840/S, DIČ: SK2024089177
a zaväzuje sa vždy dodržiavať právne predpisy o ochrane údajov a informovať vás o tom, ako zhromažďujeme a používame vaše údaje a to na našej webovej stránke.

Osobné informácie
Osobné informácie sa vzťahujú na akékoľvek faktické alebo osobné informácie týkajúce sa identifikovanej alebo identifikovateľnej osoby. Zahŕňa to vaše meno, telefónne číslo, adresu a všetky prepojené údaje, ktoré dostávame pri zadávaní objednávky alebo otvorení zákazníckeho účtu. Nezahŕňa to štatistické údaje, ktoré zhromažďujeme, keď navštívite našu webovú stránku, ktoré nemôžu byť priamo spojené s vami ako jednotlivcom.
2. Protokolové súbory
Kedykoľvek si prezeráte našu webovú stránku, automaticky zaznamenávame sériu údajov a informácií, tzv. "protokolových súborov - log files". Protokolové súbory môžu obsahovať nasledovné informácie:
  • Dátum a čas návštevy
  • Názov zobrazenej stránky
  • IP adresa použitého zariadenia
  • Identifikácia zariadenia (Google AdID, Apple IDFA)
  • ID relácie
  • Použitý prehliadač a verzia
  • Operačný systém
  • Odkazujúci (odkaz, odkiaľ sa pristúpilo na stránku)
Tieto protokolové súbory potrebujeme pre technickú dostupnosť nášho online obchodu a na optimalizáciu spôsobu, akým sa zobrazuje na zariadení, ktoré používate. Protokolové súbory tiež používame na odhalenie chýb, rozpoznanie potenciálnych hrozieb a ochranu nášho online obchodu pre škodlivými útokmi. Články 6 (1) b a 6(1) c EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie) poskytuje  Infinia Systems povolenie na tento účel (právny základ).
3. Ako používame údaje?
Naša webová stránka vám umožňuje objednávať naše produkty online. Na vykonanie objednávky a splnenie zmluvy vytvorenej pri jej zadaní, Infinia Systems spracúva osobné údaje, ktoré sú zhromaždené. Ukladáme vaše kontaktné údaje a všetky ostatné osobné informácie, ktoré nám poskytnete pri zadávaní objednávky (vrátane mena, adresy, e-mailu, platby a informácie o vrátení), aby ste nám umožnili spracovať vašu objednávku a spravovať váš zákaznícky účet. Článok 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie) poskytuje  Infinia Systems povolenie na tento účel.

Môj účet/Zákaznícky účet
Pri používaní nášho online obchodu máte možnosť otvoriť si zákaznícky účet chránený heslom, kde máte kedykoľvek prístup k svojim uloženým údajom. Máte tiež možnosť zmeniť, upraviť alebo odstrániť ktorékoľvek z týchto údajov a spravovať to, s čím ste súhlasili. Keď si otvoríte online zákaznícky účet, uložíme vaše meno, priezvisko, adresu doručenia, telefónne číslo a vašu e-mailovú adresu. Tieto informácie sú požadované, aby ste mohli zadať objednávku v online obchode. Článok 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie) poskytuje  Infinia Systems povolenie na tento účel.

Predchádzanie podvodom
Údaje, ktoré poskytnete  Infinia Systems ako súčasť vašej objednávky môžu byť použité na kontrolu toho, či sa vyskytuje nejaká neobvyklá aktivita objednávania (napr. súčasné objednanie veľkého množstva výrobkov na rovnakú adresu použitím odlišných zákazníckych účtov).  Infinia Systems má legitímny záujem na vykonávanie takýchto kontrol (napr. predchádzanie strate platby, zabránenie krádeži identity). Spracovanie údajov sa vykonáva v súlade s článkom 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

Prenos údajov tretím stranám
V rámci spracovania vašej objednávky spolupracujeme s celým radom rôznych dodávateľov, ktorí poskytujú nasledovné služby:

Poskytovatelia platieb
Ponúkame širokú škálu možností, pokiaľ ide o platbu za objednávku. Okrem štandardnej platby vopred a dobierky ponúkame tiež platbu kreditnou kartou (paypal). Ak si vyberiete platbu kreditnou kartou, vaše údaje objednávky sú posunuté príslušnému poskytovateľovi platby. Je to upravené v článku 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

Prepravné účely
Na doručenie vašej objednávky  Infinia Systems s.r.o. spolupracuje s:

Slovenská pošta, a.s.
Partizánska cesta 9
975 99  Banská Bystrica
IČO: 36 631 124
DIČ: 2021879959
zapísaná v OR OS Banská Bystrica, oddiel Sa, vložka č. 803/S

GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o.
Lieskovská cesta 13
962 21 Lieskovec
IČO: 36624942
DIČ: SK2021797140
Obchodný register okr. súdu BB, oddiel SRO, Vložka č. 9084/S

Na umožnenie doručenia objednávky a aktualizácie doručenia sa našim prepravným dodávateľom odovzdávajú nasledovné údaje: meno, priezvisko, adresa, e-mail, telefónne číslo. Je to upravené v článku 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

Marketingový dodávatelia
Pri tvorbe našich mediálnych produkcií spolupracujeme s rôznými dodávateľmi. Je to upravené v článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).
4. Aký druh údajov sa používa na účely priameho marketingu?
Infinia systems má legitímny záujem o používanie osobných informácií na marketingové účely. Pokiaľ nie je uvedené inak, používanie osobných informácií na marketingové aktivity je založené na článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie). Existujú rôzne spôsoby, akými sa vaše informácie môžu použiť:

Novinky
V rôznych oblastiach nášho online obchodu vám bude poskytnutá možnosť profitovať z množstva výhod prihlásením sa na odber našich noviniek. Odberatelia dostávajú pravidelné informácie o zľavách, trendoch, výpredajoch, špeciálnych propagačných akciách v obchode a personalizované ponuky. Novinky sú založené na vašom výslovnom súhlase v súlade s článkom 6 (1) v spojení s článkom 7 EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie). Samozrejme, kedykoľvek sa môžete odhlásiť z odberu našich noviniek e-mailom na info@starmoda.sk, v online obchode alebo podľa pokynov na konci každých noviniek. 

SMS
Po vytvorení objednávky Vás budeme informovať o postupe spracovania objednávky aj prostredníctvom SMS. Ak sa prihlásite na voliteľné SMS notifikácie, vaše osobné údaje ako meno, priezvisko, telefónne číslo budú spracované v záujme doručenia SMS správy. Tieto údaje môžu byť tiež posunuté partnerom, potrebným pre proces doručenia SMS, ako sú telekomunikačné spoločnosti. Je to upravené v článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie). Samozrejme, kedykoľvek sa môžete odhlásiť z prijímania SMS emailom info@starmoda.sk.

Vyradenie
Ak si neželáte, aby sme používali, spracúvali alebo posúvali vaše osobné informácie na marketingové účely, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, buď zaslaním neformálneho listu na Infinia Systems s.r.o., so sídlom Tomašovská 43, 979 01 Rimavská Sobota Slovensko, alebo e-mailom na info@starmoda.sk. Táto možnosť vyradenia sa však nevzťahuje na údaje, ktoré potrebujeme na spracovanie vašej objednávky. Hneď ako nám bude doručená vaša požiadavka o vyradenie, nebudeme tieto údaje používať na akékoľvek iné účely ako spracovanie vašej objednávky, ani ich spracúvať alebo posúvať.
5. Aké údaje zbierame v internetovom obchode?
Okrem údajov potrebných pre spracovanie vášho nákupu zbierame aj informácie o vašom správaní pri nakupovaní a prehliadaní, keď navštívite našu webovú stránku. Nižšie zistíte, ako zhromažďujeme a spracúvame údaje, keď používate našu webovú stránku.

Súbory cookie:
Súbory cookie sú malé textové súbory stiahnuté do vášho počítača, tabletu alebo telefónu webovými stránkami, ktoré navštívite. Súbory cookie sú široko používané na to, aby bolo prehliadanie pre užívateľov príjemnejšie, efektívnejšie a bezpečnejšie. Súbory cookie používame na sledovanie toho, čo máte vo vašom košíku, na zobrazenie vašich nedávno zobrazených položiek a na poskytnutie relevantných odporúčaní na produkty. Súbory cookie nám pomáhajú prispôsobiť našu webovú stránku vašim požiadavkám a spraviť prehliadanie čo najjednoduchším. Na našej webovej stránke používame nasledovné typy súborov cookie: Súbory cookie prvej strany To sú cookie používané priamo našou webovou stránkou. V závislosti od toho, na čo sa používajú, niektoré ostávajú uložené vo vašom počítači alebo zariadení aj po opustení stránky (tzv. "trvalé súbory cookie" používané na prihlásenie alebo vyradenie). Ostatné sú odstránené, keď zatvoríte svoj prehliadač (tzv. "cookie relácie", ktoré sa vzťahujú iba ba jednu reláciu, napr. na zachovanie triedenia produktov alebo metód filtrovania  Súbory cookie tretej strany Tieto typy súborov cookie sú riadené tretími stranami. Tretie strany sú zvyčajne spoločnosti, ktoré zobrazujú naše reklamy na iných webových stránkach. Súbory cookie používajú na ukladanie informácií, ako napríklad či jeden z webových bannerov, ktorý zobrazujú, viedol k nákupu (tzv. "sledovanie konverzií"). Tieto súbory cookie sú dočasné cookie, ktoré sú uložené na vašom pevnom disku a potom sa po uplynutí vopred stanoveného obdobia automaticky odstránia. Súbory cookie našich partnerských spoločností tiež obsahujú iba pseudonymné - väčšinou až anonymné - údaje. Umožňujú našim partnerom vidieť, ktoré produkty ste si pozreli, ktoré produkty ste hľadali alebo či ste si niečo kúpili. Zahŕňa to údaje o produktoch, ktoré ste si pozreli, ktoré produkty ste hľadali alebo či ste si niečo kúpili. V záujme toho, aby sme vám mohli zobrazovať reklamy, ktoré najlepšie vyhovujú vašim záujmom, niektorí naši reklamní partneri tiež zhromažďujú informácie z webových stránok, ktoré ste skôr navštívili alebo o produktoch, o ktoré ste sa zaujímali. Pseudonymné údaje nemôžu byť použité na vašu osobnú identifikáciu a sú zhromažďované len preto, aby naši partneri mohli prispôsobiť svoje reklamy vašim záujmom. Je to upravené v článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie). Ak nechcete, aby boli súbory cookie uložené vo vašom počítači, môžete zmeniť nastavenia vášho prehliadača, aby sa na pevnom disku neukladali žiadne súbory cookie a všetky existujúce súbory cookie sa vymazali. Tu je postup, ako:
Nižšie nájdete odkazy na pokyny, ktoré vysvetľujú ako zakázať súbory cookie v populárnych prehliadačoch:

Mozilla Firefox (https://support.mozilla.org/sk/kb/povolenie-zakazanie-cookies)
Internet Explorer (https://support.microsoft.com/sk-sk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies)
Google Chrome (https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sk)
Opera (https://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html)

Pamätajte si, prosím: ak súbory cookie nie sú povolené na vašom zariadení, vaše nakupovanie bude obmedzené. Tu je príklad. Za normálnych okolností, ak pridáte položku do vášho košíka, náš server prečíta kód súboru cookie a zapamätá si, že ste položku vložili. Preto, ak zakážete súbory cookie, položka sa stratí z vášho košíka, keď opustíte našu stránku. Odporúčame povoliť súbory cookie, aby ste mohli využiť všetky funkcie, ktoré naša webová stránka ponúka.

Personalizácia:
V záujme neustálej optimalizácie našej webovej stránky používame nástroje tzv. "personalizácie". Okrem zlepšenia použiteľnosti nám umožňujú prispôsobiť náš obsah a služby vašim záujmom. Technológia sledovania, ktorá monitoruje vaše správanie pri prehliadaní je jedna metóda a osobné odporúčania, ktoré dostávate sú ďalšia.

1. Sledovanie správania pri prehliadaní na osobné marketingové účely
Tu zaznamenávame vaše správanie pri prehliadaní na našej webovej stránke a ukladáme ho do pseudonymného užívateľského profilu, ktorý nemôže byť prepojený s vami osobne. Táto informácia môže byť použitá na zlepšenie technickej použiteľnosti našej webovej stránky, čo uľahčuje našim zákazníkom navigáciu. Naša politika sledovania je založená na článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie). Kedykoľvek môžete namietať voči ukladaniu údajov vo forme pseudonymného užívateľského profilu s budúcim účinkom zakázaním ukladania súborov cookie vo svojom prehliadači. Nezabúdajte však, že ak sú súbory cookie zakázané, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky.

2. Osobné odporúčania
Pri prehliadaní našej webovej stránky sa vám môžu zobraziť osobné odporúčania. Sú založené na vašej histórii nákupov, vrátane položiek alebo skupín produktov, ktoré ste prezerali, položiek, ktoré ste pridali do vášho košíka alebo položiek, ktoré ste kúpili. Údaje sú pseudonymné a nemôžu byť prepojené s vami osobne. Ak nechcete, aby sa vaša história nákupov ukladala alebo zobrazovala pre odporúčania, môžete kedykoľvek zrušiť povolenie s budúcim účinkom zakázaním ukladania súborov cookies vo svojom prehliadači. Nezabúdajte však, že ak sú súbory cookies zakázané, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky.

Webová analýza a retargeting treťou stranou:
Okrem našich vlastných personalizačných funkcií tiež používame aj množstvo služieb tretích strán na zlepšenie našej webovej stránky a prispôsobenie obsahu záujmom našich zákazníkov. Jednou z týchto služieb je technológia online retargetingu. Technológia nám umožňuje zamerať sa na užívateľov, ktorí už skôr navštívili našu webovú stránku, použitím online obsahu na webových stránkach našich partnerov. Výskum ukazuje, že zobrazovanie personalizovaných, záujmovo orientovaných reklám je vo všeobecnosti zaujímavejšie pre užívateľov ako nepersonalizovaný obsah. Retargeting reklám je založený na vašom predchádzajúcom správaní pri prehliadaní. Údaje sú úplne pseudonymné a neukladajú sa žiadne osobné informácie. Technológia retargetingu sa používa iba v súlade s legislatívou v oblasti ochrany údajov. Naša politika retargetingu je založená na článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie). Môžete si vybrať zrušenie povolenia pre infinia systems na používanie webovej analýzy a technológií retargetingu zakázaním ukladania súborov cookie vo vašom prehliadači. Nezabúdajte však, že ak sú súbory cookie zakázané, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky. Tu sú jednotliví partneri, s ktorými v súčasnosti spolupracujeme:

1. Google Analytics
Táto webová stránka využíva Google (Universal) Analytics, službu webovej analýzy od spoločnosti Google Inc. ("Google"). Služba Analytics využíva metódy, ktoré umožňujú analyzovať ako ste používali našu webovú stránku pomocou tzv. "cookie", ktoré sú textové súbory uložené vo vašom počítači. Informácie získané o vašom používaní tejto webovej stránky sú spravidla prenášané na Google server v USA a tam sú uložené. Aktiváciou funkcie anonymizácie IP na tejto webovej stránke je IP adresa pre ďalším prenosom skrátená v členských štátoch Európskej únie alebo iných zmluvných štátoch, ktoré boli zmluvnými stranami dohody o Európskom hospodárskom priestore. Len vo výnimočných prípadoch je celá IP adresa odoslaná na Google server v USA a skrátená tam. Anonymizovaná IP adresa prenesená vašim prehliadačom v rámci služby Google Analytics nie je spojená s inými údajmi spoločnosti Google. Spoločnosť Google používa tieto informácie na posúdenie vášho používania webovej stránky, na zostavenie hlásení o aktivitách na webovej stránke a na poskytovanie ďalších služieb súvisiacich s používaním webovej stránky a internetu pre majiteľa webovej stránky. Relácie a kampane sa skončia po uplynutí určitého časového obdobia. V predvolenom nastavení sa relácie končia po 15 minútach nečinnosti a kampane končia po 14 dňoch. Maximálny časový limit pre kampaň sú dva roky. Viac informácií o Podmienkach služieb spoločnosti Google získate tu: https://www.google.com/analytics/terms/
Ukladanie súborov cookie môžete zastaviť zmenou nastavení vášho prehliadača. Nezabúdajte však, že ak sú súbory cookie zakázané, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky. Môžete tiež zrušiť zber alebo posúvanie údajov založených na súboroch cookie alebo na predchádzajúcom správaní sa pri prehliadaní (vrátane vašej IP adresy) prostredníctvom Google, a to stiahnutím a inštaláciou doplnku vyradenia. Použite nasledovný odkaz: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Službu Google Analytics tiež používame na vyhodnocovanie údajov z marketingových funkcií AdWords iba na štatistické účely. Na kontrolu toho, ako Google používa vaše informácie alebo deaktiváciu tejto funkcie navštívte stránku https://adssettings.google.com/.

2. Google AdWords (Remarketing/Sledovanie konverzií)
Naša webová stránka používa služby Google AdWords. Google AdWords je online reklamný program od spoločnosti Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Ako súčasť služieb Google AdWords používame funkciu remarketingu. Funkcia retargetingu umožňuje propagovať iné webové stránky v rámci zobrazovacej siete Google (tzv. "Google reklamy" na stránke Google alebo na iných webových stránkach), ktoré odzrkadľujú záujmy užívateľov našej webovej stránky. V tomto záujme analyzujeme vaše používanie webovej stránky (napr. na ktoré položky ste sa pozreli), aby sme mohli tieto položky zobraziť na iných webových stránkach aj po tom, ako ste opustili webovú stránku. Spoločnosť Google ukladá číslo v prehliadačoch užívateľov, ktorí navštívia konkrétne Google stránky alebo webové stránky v zobrazovacej sieti Google. Toto číslo je súbor cookie, ktorý zbiera informácie o návštevách užívateľa na webovej stránke. Toto číslo slúži iba na identifikáciu webového prehliadača v konkrétnom počítači a nemôže byť spojené s vami osobne. Neukladajú sa žiadne osobné informácie. Google súbory cookie môžete deaktivovať stiahnutím a inštaláciou doplnku vyradenia. použite nasledovný odkaz: https://www.google.com/settings/ads/plugin
Viac informácií o Google remarketingu a Pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google nájdete na http://www.google.com/privacy/ads/
Ako súčasť služby Google AdWords tiež používame tzv. "sledovanie konverzií". Ak kliknete na jednu z reklám Google, súbor cookie bude uložený na vašom zariadení pre sledovanie konverzií. Tieto súbory cookie sa automaticky odstránia po 30 dňoch, neobsahujú žiadne osobné informácie a nemôžu byť prepojené s vami osobne. Informácie zhromaždené pomocou súborov cookie pre konverziu sa používajú na konverznú štatistiku pre zákazníkov AdWords, ktorí sa rozhodli pre sledovanie konverzií. Ukladanie súborov cookie na vašom zariadení môžete zastaviť zmenou nastavení vášho prehliadača. Nezabúdajte však, že ak súbory cookies zakážete, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky. Tiež môžete deaktivovať personalizované reklamy spoločnosti Google alebo iné online reklamy Google (v rámci zobrazovacej siete Google) návštevou stránky http://www.google.de/settings/ads a kliknutím na "vypnúť". Prípadne, choďte na stránku http://www.aboutads.info/choices/
Viac informácií o nastaveniach ochrany osobných údajov a Pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google nájdete na https://policies.google.com/privacy

3. Facebook
Infinia systems posúva anonymizované e-mailové adresy spoločnosti Facebook, aby umožnil anonymné propagačné reklamy prostredníctvom Facebook účtov. Nižšie môžete zrušiť povolenie na prenos anonymných e-mailových adries.
Naša webová stránka má pixel od spoločnosti Facebokk Ireland Ltd integrovaný do nej (pixel vlastných priaznivcov na webovej stránke). Tento pixel zhromažďuje pseudonymné informácie o tom, ako ste používali webovú stránku (napr. ktoré položky ste si pozreli). Informácie môžu byť použité na zobrazenie prispôsobeného obsahu (napr. vo vašom streame v službe Facebook). Povolenie zhromažďovať informácie môžete zrušiť zakázaním súborov cookie vo svojom prehliadači. Nezabúdajte však, že ak sú súbory cookie zakázané, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky.
6. Marketing sociálnych médií a sociálne prídavné moduly
Naša webová stránka nie je jediným spôsobom, ako s vami komunikujeme. Infinia systems používa celý rad sociálnych médií na propagáciu našej značky.

Marketing sociálnych médií
Na propagovanie Infinia systems máme svoje vlastné Facebook a GooglePlus stránky. Sú to platformy sociálnych médií a Infinia systems je iba ďalší užívateľ. Operátor každej platformy je zodpovedný za spôsob, akým spracúva dáta. Môžete nás kontaktovať prostredníctvom týchto stránok tak, že nám necháte komentár, budete s nami chatovať alebo odporučíte naše produkty vašim priateľom. Stránky sociálnych médií poskytujú podrobné informácie o rozsahu, type, účele a spracovaní vašich údajov. Tiež majú informácie o vašich právach a o tom, ako zmeniť vaše nastavenia ochrany osobných údajov. Pokiaľ nie je uvedené inak, vaše osobné informácie nebudú nami použité žiadnym iným spôsobom.
7. Recenzie produktov
Našu webovú stránku môžete použiť na recenziu vašich nákupov. Pomáha to ostatným zákazníkom robiť informované rozhodnutia a tiež nám umožňuje zlepšovať kvalitu našich produktov a služieb. Vaše osobné údaje môžu byť použité a uchované iba na publikovanie recenzií. Právnym základom na spracovanie vašich osobných údajov je Článok 6 (1) b EU DSGVO.
8. Súťaže
Pravidelne vám ponúkame možnosť zúčastniť sa súťaží, buď na našej webovej stránke alebo na sociálnych médiach. Účasť je úplne dobrovoľná. Pokiaľ nám vyslovene neudelíte povolenie používať vaše údaje na marketingové účely, použijú sa iba na účely súťaže a oznámenia o výhre. Do našich súťaží môžete vstúpiť bez udelenie súhlasu na použitie vašich údajov na marketingové účely. Viac informácií nájdete v podmienkach každej súťaže. Používanie osobných údajov na uskutočnenie súťaže je v súlade s článkom 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie). Údaje môžu byť použité na marketingové účely iba s predchádzajúcim povolením a v súlade s Článkami 6 (1)a a 7 EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).
9. Bezpečnosť
Zaviazali sme sa prijať vhodné technické a organizačné opatrenia na ochranu vašich osobných údajov pred náhodným alebo neoprávneným vymazaním, zmenou alebo stratou a proti neoprávnenému alebo nezákonnému spracovaniu a prístupu. Naši zamestnanci sú viazaní zákonnou povinnosťou dôvernosti chrániť vaše osobné informácie, s ktorými prichádzajú do styku a dostávajú pravidelné školenia o ochrane údajov.
10. Trvanie uchovávania údajov
Osobné informácie môžu byť uchovávané iba spoločnosťou Infinia Systems, pokiaľ Infinia Systems má legitímny záujem o údaje, ktorý nepreváži práva jednotlivca na súkromie. V prípadoch, keď záujem spoločnosti nepreváži prerušenie uchovávania osobných informácií, údaje môžu byť stále uchovávané na základe požiadavky zákona (napr. obchodný alebo daňový zákon). V takýchto prípadoch môžu byť údaje použité iba na splnenie zákonných požiadaviek a nemôžu byť prístupné inak.
11. Vaše práva ako subjektu údajov
Máte právo vedieť, ako sme spracovali vaše osobné informácie. Tiež máte právo požiadať o vymazanie všetkých vašich osobných informácií, ktoré sme uložili, pokiaľ neexistuje legislatíva, ktorá by tomu bránila. Môžete namietať voči nám pri spracovaní vašich údajov, ak existuje legitímny záujem, ktorý nie je prevážený našim záujmom o spracovanie vašich osobných údajov. Ďalším z vašich práv je požadovať, aby sme opravili akékoľvek nepresné/neúplné osobné informácie, ktoré uchovávame. Máte právo požiadať, aby sme presunuli údaje zhromaždené s vašim súhlasom alebo ako súčasť procesu potrebného na dokončenie zmluvy vám alebo tretej strane, ktorú vy sami menujete (právo na prenos údajov). Pokiaľ spracúvame údaje zhromaždené s vašim súhlasom, máte právo kedykoľvek odvolať vami poskytnuté povolenie. Odvolanie povolenia nerobí predchádzajúce spracovanie údajov získaných s vašim súhlasom neplatným. Ohľadom vašich práv nás môžete kontaktovať písomne na adrese Infinia Systems s.r.o., so sídlom Tomašovská 43, 979 01 Rimavská Sobota; info@starmoda.sk. Ak sa domnievate, že sme spracovali vaše údaje bez povolenia, môžete podať sťažnosť na príslušný orgán dohľadu:
Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovensko, Tel.: + 421 232 313 214, Fax: + 421 232 313 234, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk, Website: http://www.dataprotection.gov.sk/
12. Kontakt
Pod kontaktom (https://starmoda.sk/kontakt) vám ponúkame rôzne spôsoby ako nás kontaktovať. Okrem toho, že nás kontaktujete telefonicky, listom alebo e-mailom, môžete použiť aj náš kontaktný formulár. Vaše osobné údaje, ktoré nám pošlete, použijeme iba na vykonanie vašej požiadavky. Niektoré informácie sú označené ako povinné (*). Tieto údaje potrebujeme na pridelenie a odpovedanie vašej požiadavky. Pre zabezpečenie vašich údajov je ich odosielanie zašifrované (https). Právnym základom na spracovanie vašich osobných údajov je Článok 6 (1) f EU GDPR.
V Rimavskej Sobote dňa 25. 5. 2018
Starmoda.sk © 2019 • Od spoločnosti Infinia Systems s.r.o.